SenTower Park


Sentower Park is gevestigd in Opglabbeek, centraal in de provincie Limburg en een 25-tal km van Hasselt. Het is ontworpen als een multifunctioneel park van ongeveer 10 ha met inbegrip van een state-of-the-art hippisch centrum. Vier Business Units - Eventshall, Horesto, Sales en Service  - vormen het unieke concept en de structuur van de organisatie. Sentower Park is dus meer dan een hippisch centrum. Het is een park met een multifunctionele dimensie waarbij naast de paardensportbeoefenaars - zowel professioneel als recreatief - , ook zakenmensen, toeristen, wandelaars en fietsers maar ook gewone bezoekers van harte welkom zijn.

Zowel professionele als recreatieve ruiters kunnen hier in de meest ideale omstandigheden oefenen en deelnemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden. Naast hippische evenementen zoals jumpings en dressuurwedstrijden zullen er ook non-hippische evenementen plaatsvinden, bijvoorbeeld een boxgala, beurzen, concerten, corporate events enzoverder.

Sentower Park biedt de mogelijkheid om aan een brede waaier van activiteiten en evenementen deel te nemen, in een mooi en natuurlijk kader. Wandelpaden en het uitgebreide fietsroutenetwerk verbinden op een elegante manier het park met zijn omgeving, de duinengordel.

Wil je graag eens een kijkje nemen? Dat kan! Contacteer ons vrijblevend voor meer info omtrent een rondleiding door één van de zaakvoerders!

Enkele zakenpartners hebben zich reeds gesetteld in Sentower Park, zoals bv:

- Ruitershop Emmers
- My Passion Sport
- Immofluisteraar
- Sentower stables

Situering

Gesitueerd ten noorden, in de uithoek van de gemeente Opglabbeek, kan Sentower Park zich in deze mooie omgeving perfect positioneren, maximaal gebruikmakend van alle economische voordelen van de regio. Opglabbeek wordt ontsloten via verschillende autosnelwegen, zowel vanuit het noorden als het zuiden. De A2/E25 Eindhoven-Luik ligt ten oosten van Opglabbeek. De E314/A76 loopt ten zuiden van de site en geeft de verbinding aan tussen Nederland en Duitsland en de rest van België.

Opglabbeek heeft een zeer bevattelijke kern. De omgeving wordt gekenmerkt door diverse types natuur die vaak uiteenlopende landschappen herbergen.

Vanuit de aanwezigheid van natuur is het dan ook niet meer dan logisch dat er in de omgeving diverse toeristisch recreatievenetwerken, e.g. fiets- en ruiterroutenetwerk, te ontdekken zijn. De industriële zone met enkele internationaal georiënteerde bedrijven vormt eveneens een belangrijke troef.

Grondplan

Video